2024.07.12-13-ig Soroksári üzletünk ZÁRVA tart!!

Megértésüket köszönjük!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Kosár

Bicikli kosár - Egyszerűbb szállítás

Fonott, ritka szövésű, rattan és piknik kosarainkat egy csokorba gyűjtöttük, megkönnyítve ezzel Önnek a választást.

A bicikli kosár rendkívül praktikus kiegészítője bármely kerékpárnak. A városi kerékpárokról pedig szinte elhagyhatatlan elem. A kerékpáros kosár kényelmes és biztonságos módon könnyíti meg a bevásárlást, a biciklis szállítást. Nem elhanyagolható előnye pedig, hogy típustól függően rendkívül stílusossá varázsolja a biciklit. 

Vázra és csomagtartóra szerelhető kosaraink széles kínálatából válogathat. Válasszon olyan kosarat, mely leginkább passzol egyéniségéhez!

Gyermek és felnőtt kerékpárra egyaránt kínálunk kosarakat.

Nézze meg a termékkínálatot: kosártartó konzolok és kosárba helyezhető táskák tömege várja!

Cross kerékpár kínálatunkból is válogathat!


116termék 124
116termék 124

Bicikli kosár - Így válasszon terméket

 

Főbb típusok és jellemzők:

  • Első kosarak: Ezek a kosarak a kormányra szerelhetők, könnyű hozzáférést biztosítva a benne szállított tárgyakhoz. Kaphatók fix rögzítésű és gyorszáras modellek, utóbbiak könnyen eltávolíthatók és visszahelyezhetők, így kényelmesen vihetők magukkal a bevásárláskor.
  • Hátsó kosarak: A hátsó csomagtartóra szerelhető kosarak nagyobb tárolókapacitással rendelkeznek, ideálisak nagyobb méretű és súlyú tárgyak szállításához. Különböző rögzítési módok állnak rendelkezésre, beleértve a csavaros és a gyorszáras megoldásokat is.
  • Anyagok: A kosarak különböző anyagokból készülhetnek, mint például fém, műanyag, fonott rattan vagy szövet. A fém kosarak tartósak és nagy teherbírásúak, míg a műanyag modellek könnyebbek és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A fonott rattan kosarak esztétikusak és vintage stílust kölcsönöznek a kerékpárnak, a szövet kosarak pedig rugalmas tárolómegoldást kínálnak.

 

Miért érdemes beszerezni egy bicikli kosarat?

  • Praktikum: A bicikli kosarak megkönnyítik a kisebb bevásárlások, személyes tárgyak és egyéb eszközök szállítását, növelve a kerékpár használhatóságát mindennapi tevékenységek során.
  • Kényelem: A könnyen hozzáférhető tárolóhelyeknek köszönhetően a kosarak segítségével a kerékpárosok kényelmesen vihetik magukkal szükséges dolgaikat anélkül, hogy hátizsákot vagy más táskát kellene használniuk.
  • Stílus: A különböző dizájnok és anyagok lehetővé teszik, hogy a kosarak illeszkedjenek a kerékpár stílusához, egyedi megjelenést biztosítva.

 

Termékválasztási szempontok

  • Méret és kapacitás: Válassz olyan kosarat, amely megfelel a szállítani kívánt tárgyak méretének és súlyának. Fontos figyelembe venni a kosár rögzítési módját és a kerékpár kompatibilitását.
  • Anyag: A használati céltól függően válaszd ki a megfelelő anyagot. A tartósság és az esztétikai szempontok is fontosak lehetnek a döntés során.
  • Rögzítési mód: Győződj meg róla, hogy a kosár könnyen és biztonságosan rögzíthető a kerékpárra, és figyelj arra, hogy a rögzítés stabil és megbízható legyen.