Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek

2021.03.05 16:47

Kedves Vásárlóink!

A legfrissebb rendelet szerint a kerékpár szervizek továbbra is üzemelhetnek, üzletünk zavartalanul üzemel a megfelelő védőtávolság és maszk használata mellett.

Várunk továbbra is mindenkit sok szeretettel.

2020.12.15 16:41

Tisztelt Vásárlók!

 

2020.12.19-01.11 között webáruházunk és üzletünk zárva tart.

Utolsó csomagfeladás: 2020.12.18. péntek.

Zárva tartásunk ideje alatt ügyfélszolgálatunk sem üzemel.

 

Megértésüket előre is köszönjük!

Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

 

Üdvözlettel: KerékpárCity csapata

2020.10.09 9:03

Kedves Vásárlóink!

2020. október 10-én szombaton a Csepeli üzletünk zárva tart.

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kedves Vásárlóink!

A legfrissebb rendelet szerint a kerékpár szervizek továbbra is üzemelhetnek, üzletünk zavartalanul üzemel a megfelelő védőtávolság és maszk használata mellett.

Várunk továbbra is mindenkit sok szeretettel.

Kilométeróra, stopperóra

Kilométeróra, stopperóra - Gondolkodjon számokban!

Szeretné pontosan tudni, hogy mennyit hajtott a biciklivel? Esetleg olyan edzést folytat, miközben jó lenne szinten tartania pulzusát? Akkor a legjobb helyen jár!

Nálunk óriási kilométeróra, stopperóra kínálat várja! Ezen felül webshopunkon keresztül pulzus kit-et, pedálfordulatmérő kit-et és kormány adaptert is vásárolhat.

Minőségi kerékpár kiegészítők, kompakt eszközök, pontos méréssel a hatékonyabb edzésekért.

Nálunk mindig van eladó kerékpár!

Tovább

A kilométeróra és a stopperóra a kerékpáros edzések elengedhetetlen kellékei. Remek szolgálatot tesznek, ha mérni szeretné teljesítményét, összehasonlítaná azt a korábbi alkalmakéval, hogy rálásson fejlődésének irányára.

Az órák egyes modellei plusz funkciókkal is fel vannak ruházva, így például tudják mérni a terep magasságát, ami elsősorban túrabringásoknak, a hegyekben bringázás során jöhet jól. Valamint vannak készülékek, melyek a kilométer számlálás mellett a pedálfordulatot és a pulzust is képesek mérni. Lényegében minden fontos aspektust, ami az edzések hatékonyságának fokozása során jól jöhet.

A termékkínálatunkban megtalálható kilométerórák legjava korszerű, vezeték nélküli készülék. Többségük több, mint egy egyszerű kerékpárra szerelhető kilométeróra, vagy stopper. A modellek többsége több, akár 10+ funkcióval rendelkező computer, mely hatékonyan segíti az edzések hatékonyságát.

A vezeték nélküli eszközök rendkívül praktikusak. Könnyen fel- és leszerelhetők a kerékpárról, így nem kell attól tartania, hogy míg magára hagyja a kerékpárt nyoma vész az eszköznek, hiszen egy pillanat alatt leszerelheti és magával viheti.

A prémium kategóriás computerekhez kardió öv is tartozik, amellyel ezek az eszközök messze maguk mögött hagyják a hagyományos stopperórák tudását, ugyanis már nem csak haladási sebességet, megtett távolságot mérnek, de a tekerő pulzusát,testhőmérsékletét, sőt esetenként a pedálfordulatot is.

Tovább