Kategóriák
Szűrés
Raktárkészlet
Szín
(1)
(4)
(1)
(1)
(4)
Sebesség fokozat száma
(4)
(1)
Váz anyaga
(1)
(4)
Villa típusa
(2)
(3)
Fék típusa
(4)
(1)
Váltó típusa
(4)
(1)
Gyártó
(1)
(4)
Kerékméret
(1)
(4)
Ár
121 500 Ft - 267 900 Ft
Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.03.12 12:15
2020.02.14 16:46
2019.12.12 12:58

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél

Tandem kerékpárok

Főkategória >Kerékpár >Tandem kerékpárok

Tandem kerékpár - Párban minden jobb!

Szeretne társával együtt kerékpározni, azonban nem egyenlő szinten van erőnlétük? A tandem kerékpároknak hála az nem jelent akadályt! Ezeket a bicikliket kifejezetten közös kerékpározásokhoz alakították ki. 

 

A tandem kerékpár használata során kiegyenlíti a tekerők közötti erőnléti különbségeket, ennek hála kevésbé sportosabb partnerével, vagy gyermekével is gondtalanul, együtt haladva tudja élvezni a kerékpározás örömeit.

 

Ezekkel a biciklikkel tetszőleges tempóban, akár nagyobb távolságokat is kényelmesen tehetnek meg közösen.

Válasszon biciklijeink közül és élvezze Ön is a tandemezést!

 


Sorrend:


Sorrend:

Tandem bicikli - egy újfajta élményért

Ahogyan mondani szokták: "párban szép az élet" ezalól a biciklizés sem kivétel. A Tandem kerékpár egészen újfajta kerékpározási élménnyel kecsegtetnek tekerőik számára. Olyan élménnyel, melyet az életben legalább egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia!

 

Ezek a különleges biciklik szinte párhuzamosan jelentek meg a hagyományos kerékpárokkal. Sikerüket a népszerű tandem kerékpárversenyek is tükrözik. Bizony, versenyek, ezek a biciklik ugyanis szuper sebességeket és távolságokat képesek megtenni.

 

Ezeket a bicikliket hajtva a hajtási erő megtöbbszörődik, miközben a légellenállás alig növekszik, így eszeveszett sebességre lehet szert tenni. Emellett a nagyobb teljesítményű tandem bringák súlya jellemzően kisebb, mint két hagyományos kerékpáré együtt, így a teljesítmény-súly arány jobb, mint egy egyszemélyes, hagyományos kerékpáros esetében.

tandem kerékpár


Partnerével együtt, közös energiabefektetéssel hajthatják ezeket a kerékpárokat, 

akár hosszabb távokon is.

 

Tudta, hogy nem csak 2 személyes bringa létezik, hanem már 4 személyes tandem bicikli is?

 

 

 

 

A tandemezés új távlatokat nyit a kerékpározás terén

A tandem kerékpár működését az első kerékpáros irányítja, ő a kapitány, a vezető, a hátsó kerékpáros csak a hátsó pedálokat kezeli, hagyományos elnevezése szerint ő a navigátor.

A tandemezés egyik nagy előnye, hogy segít kiegyenlíteni az erőnléti különbségeket. Ennek köszönhetően abban az esetben is van lehetőség közös biciklizésre, ha partnerünk máskülönben nem bírná egyedül a tekerést. A tandemnek köszönhetően ilyen esetben is lehetővé válik a közös haladás, a közös kerékpározás, a közös élményszerzés.

 

Tandemezés közben lehetőség van a beszélgetésre is (ami 2 külön hagyományos kerékpárt hajtva nehézkesen oldható meg). Sőt a biciklisek közötti kommunikációnak fontos szerepe van az induláskor, a gyorsításkor, a fékezéskor, leálláskor, igazi csapatmunka ez, így nyújt igazi közös élményt.

Az érdemi irányítás az első kerékpáros kezében van. Mikor kevésbé forgalmas úton halad a páros, a hátsó tekerő szabadon nézelődhet, vagy fotózhat. tandem kerékpár

Ezek a biciklik elsősorban országúti kerékpározásra lettek tervezve, a forgalomtól megszabadulva, kerékpározás során közösen élvezhetik a táj látványát. 

Válasszon egyet olcsó tandem bicikli kínálatunk közül és garantáltan olyan élményekben lesz része, melyekre nem is számított. Ezeknek a bicikliknek köszönhetően a közös kerékpározás új dimenzióját élhetik át!

 

Neuzer kerékpár felhozatalunk mellett se menjen el!