2024.07.16-20-ig az CSEPEL ERDŐSOR utcai üzletünk ZÁRVA tart!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Hajtómű szerszám

Hajtómű szerszám

Négyszög, ISIS és Octalink rendszerű hajtóművek leszereléséhez elengedhetetlen egy jó hajtóműleszedő.

A hajtóműcsavar leszereléséhez is talál megfelelő erőkarral rendelkező kulcsokat.

 


18termék 118
18termék 118

A hajtómű szerszámok nélkülözhetetlen eszközök minden kerékpáros szerelő számára, akik szeretnék karbantartani és javítani kerékpárjuk hajtóművét. Ezek a szerszámok lehetővé teszik a hajtómű és a hozzá tartozó alkatrészek, például a középrész, a lánckerekek és a pedálok hatékony szerelését és karbantartását.

 

Terméktípusok a kategóriában: 

  • Hajtómű leszedők: Ezek az eszközök segítenek a hajtómű karjainak eltávolításában a kerékpárról. A legtöbb típus kompatibilis a különböző szabványokkal, mint például a square taper, Octalink és ISIS rendszerű hajtóművekkel.
  • Középcsapágy kulcsok: Ezek a speciális kulcsok a középcsapágyak (bottom bracket) szerelésére és eltávolítására szolgálnak. A megfelelő kulcs kiválasztása fontos, hogy illeszkedjen a középcsapágy típusához (pl. Shimano Hollowtech, SRAM GXP).
  • Lánckerék leszedők: Ezek az eszközök segítenek a lánckerekek eltávolításában és cseréjében. Fontos a megfelelő szerszám kiválasztása, hogy kompatibilis legyen a lánckerekek típusával és méretével.
  • Pedál kulcsok: A pedálok leszereléséhez és felszereléséhez speciális pedál kulcsokra van szükség, amelyek hosszú nyéllel rendelkeznek a megfelelő nyomaték biztosítása érdekében.

 

A speciális szerszámok előnyei

  • Karbantartás és javítás: A hajtómű szerszámok segítségével könnyedén végezhetők el a rendszeres karbantartási és javítási feladatok, így a kerékpár mindig optimális állapotban maradhat.
  • Pontosság és hatékonyság: A speciálisan tervezett szerszámok biztosítják a pontos illeszkedést és a hatékony munkavégzést, minimalizálva a sérülés kockázatát az alkatrészeken.
  • Univerzális kompatibilitás: Sok hajtómű szerszám univerzálisan használható, kompatibilis a legtöbb kerékpár típusával és alkatrészével.