Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Lánc szerszám

Lánc szerszám

Ebben a kategóriában minden láncszereléssel kapcsolatos szerszámot megtalál.

A láncbontóval könnyen szét és összeszerelheti láncát. A lánc összeszereléséhez jó szívvel ajánljuk patentszemeinket!

A láncnyúlásmérő szerszámmal könnyen ellenőrzheti láncának aktuális állapotát. Ha időben lecseréli a láncot akkor megnyújthatja a hátsó fogaskoszrúja élettartamát.


35termék 124
10
Felhasználás:
Láncbontó
Kiszerelés:
1 darab
1 611 Ft
1 790 Ft 
10
Felhasználás:
Láncfeszítő fogó
Kiszerelés:
1 darab
5 040 Ft
5 600 Ft 
10
Felhasználás:
Láncbontó
Kiszerelés:
1 darab
6 840 Ft
7 600 Ft 
35termék 124

A lánc szerszámok elengedhetetlenek minden kerékpáro számára, aki szeretné maga karbantartani, javítani vagy cserélni kerékpárja láncát. Ezek a speciális eszközök biztosítják a lánc hatékony működését és hosszú élettartamát, ami elengedhetetlen a sima és kényelmes kerékpározáshoz.

 

A lánc szerszámok típusai

  • Láncbontók: A láncbontók segítségével könnyedén eltávolíthatók és cserélhetők a láncszemek. Ezek az eszközök lehetővé teszik a lánc gyors és egyszerű bontását és összeszerelését.
  • Láncmérők: A láncmérők a lánc kopottságának ellenőrzésére szolgálnak. Segítségükkel megállapítható, hogy a lánc elérte-e a cserére javasolt kopottsági szintet, ami fontos a hajtásrendszer többi alkatrészének megóvása érdekében.
  • Lánc tisztítók: Ezek az eszközök megkönnyítik a lánc alapos tisztítását. Különböző kefék és tisztítószerek segítségével eltávolíthatók az olaj, a kosz és a szennyeződések a láncszemek közül.
  • Lánc gyorscsatlakozó fogók: Ezek a fogók speciálisan a lánc gyorscsatlakozóinak könnyű eltávolítására és felszerelésére lettek tervezve. Nagyon hasznosak, ha gyakran kell a láncot tisztítani vagy cserélni.