Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Középrész szerszám

Középrész szerszám

Monoblokkot vagy Press-Fit rendszerű középcsapágyat szerelne?

Keresse meg nálunk a megfelelő szerszámot!


31termék 124
31termék 124

A középrész szerszámok nélkülözhetetlen eszközök minden kerékpáros számára, aki szeretné karbantartani, javítani vagy cserélni a kerékpárja középrészét. Ezek a szerszámok biztosítják a hajtómű és a pedálok hatékony működését, ami elengedhetetlen a sima és kényelmes kerékpározáshoz.

 

Terméktípusok a kategóriában:

  • Középrész leszedők: Ezek a speciális szerszámok a középrész eltávolítására szolgálnak a kerékpár vázából. Különböző típusok léteznek, amelyek kompatibilisek a különféle középrész szabványokkal, mint például a Shimano Hollowtech II, a SRAM GXP vagy az ISIS Drive.
  • Középcsapágy kulcsok: Ezek a kulcsok segítenek a középcsapágyak szoros és biztonságos rögzítésében. A megfelelő méretű kulcs kiválasztása biztosítja a pontos illeszkedést és megakadályozza a csapágyak károsodását.
  • Csapágyhúzó és préselő szerszámok: Ezek az eszközök lehetővé teszik a középcsapágyak könnyű eltávolítását és beépítését, minimalizálva a kerékpár vázának és a csapágyaknak a sérülését.
  • Lánckerék leszedők: A középrész szerszámok között találhatók olyan eszközök is, amelyek segítségével a lánckerekeket és a hajtómű alkatrészeit lehet könnyen eltávolítani és karbantartani.