Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ildikó
2022.04.26
- A kerékpár megrendelése, fizetése, szállítása gördülékeny volt! Ügyfélszolgálat elérhető (telefon). Készségesen segítettek, egyszer egy úrral beszéltem aki messzemenőkig mindenről tájékoztatott, segített, tanácsot adott és nem az ár domimált a segítségnyújtása kapcsán. Immár 5 kerékpárt vásároltunk innen, elégedettek vagyunk.
Előnyök: - Bár még csak 4 km tekertem vele, de kifejezetten kényelmes volt az ülése. Tulajdonképpen az egész kerékpár kényelmes, jó volt vele menni. 
- A váltó kezelése könnyű (ezt nekem különösen nehéz megszokni, kezelni, alföldi de jelenleg hegységben élő fehérnépként)
-A markolat eszméletlenül kényelmes számomra! 
Hátrányok: - Parányit tartottam a totál türkíz összképtől és a rossz érzésem csak tovább fokozta amikor a dobozba belenéztem. De összerakva már nem volt annyira riasztó, hamar megszokta a szemem a látványt. Így, pár órával a hátunk mögött pedig már kifejezetten tetszik. Nem az üzlet negatívuma, hanem a gyártóé, de talán kicsit tompíthatták volna a türkízséget mondjuk egy színben harmonizáló csomagtartóval, sárvédővel!
- A kerékpárt nőként választottam, utánaolvasva, hogy mi felene meg az igényeimnek (ezzel igyekezten elkerülni a válást, amennyibe  a kerékpár mégsem megfelelő számomra :) ), de laikusként!   Laikusságomnak is köszönhető, hogy nem ennyire vékony gumiköpenyre számítottam. Ez sem kifejezetten hátrány, mert orvosolható és persze a leírásból hozzáértő számára nem okozott volna meglepetést, de ha fotón láttam volna, jó lett volna! Magyarul, ha több fotó lenne a kerékpárról, kerékpárokról az jó lenne!
Képek:
920593-19_1
920593-19_2
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Képek
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza