Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Küllő szerszám

Küllő szerszám

Ha kellő szaktudással és türelemmel rendelkezik akár otthon is centírozhatja kerekét. Küllőkulcsainkkal könnyen elvégezheti a munkát.

Ha viszont nem bajlódna ezzel otthon akkor hozza el hozzánk kerekét és szakszerűen kicentírozzuk!


25termék 124
25termék 124

A küllő szerszámok nélkülözhetetlenek minden kerékpár tulajdonos számára, aki szeretné karbantartani és javítani a kerékpárja kerekeit. Ezek a speciális eszközök lehetővé teszik a küllők feszességének beállítását és a kerék centírozását, ezáltal biztosítva a sima és hatékony gurulást.


A kategória főbb terméktípusai

  • Küllőkulcsok: A küllőkulcsok olyan szerszámok, amelyekkel a küllőanyák feszességét lehet állítani. Különböző méretekben kaphatók, hogy illeszkedjenek a különböző küllő típusokhoz. Általában ergonomikus kialakításúak, hogy kényelmes fogást és pontos beállítást biztosítsanak.
  • Küllőhúzó szerszámok: Ezek az eszközök segítenek a küllők könnyű és pontos feszességének beállításában. Különösen hasznosak a kerék centírozása során, amikor a küllők feszességét finomhangolni kell.
  • Küllőfeszesség-mérők: Ezek az eszközök pontosan mérik a küllők feszességét, biztosítva, hogy a kerék egyenletesen feszes legyen, ami elengedhetetlen a hosszú élettartam és a biztonságos használat érdekében.
  • Centírozó állványok: Bár nem kifejezetten küllő szerszám, a centírozó állványok elengedhetetlenek a küllők beállításához és a kerék centírozásához. Ezek az állványok stabilan tartják a kereket, így könnyen ellenőrizhető és állítható a küllők feszessége.