Kategóriák
Partnereink

KPC Bike kerékpár webáruház

Látogassa meg Capriolo kerékpár webshopunkat is!

KerékpárWebshop kerékpárbolt Budapest

Hírek
2020.03.12 12:15

edző nadrág, szabadidőruha

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termék részletek


Hamax Plus Smiley gyermekülés

Hamax Plus Smiley gyermekülés
33 490 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén

Hamax PLUS Smiley gyermekülés
A gyermek a legféltettebb kincs melyet a kerékpáron szálíthatunk. A Hamax cég 25 éve tapasztalatát gyûjtötte és hasznosította a biztonságos gyermekszállítás területén.
A Hamax PLUS Smiley egy olyan kerékpáros gyermekülés, mely két világ legjobb megoldását képviseli és egyesíti amikor egy új és még könnyebben kezelhetõ rögzítõ rendszert kombinál egy ergonómiailag kényelmes és biztonságos gyermekülés kialakításával.
Az ülés maga a Hamax SMILEY modelre emlékeztet, annak valamennyi biztonsági és kényelmi tulajdonságaival. Új biztonsági öv rendszert építettek be, melynél csak az egyik kézre van szükség az övfeszítéshez hogy a gyermeket biztosan rögzítse a székben. A másik kéz felszabadul a kerékpár támasztására hogy az övfeszítést biztonságosabban végezhessük. Vegye figyelembe, hogy ez a model is rendelkezik a Hamax PLUS rendszer kínálta elõnyökkel.
Miután a három Hamax PLUS csomagtartó valamelyikét rögzítettük a vázon, kétség nélkül ez a gyerekülés melyet a legkönnyebben felrakhatunk.

A Hamax Plus Smiley gyermekülés könnyen felrögzíthetõ/eltávolítható a kerékpárra/ról. Ha Ön a gyermeken kívül mást is akar szállítani a kerékpáron, használja a Hamax PLUS kosarat a gyermeküléssel kombinálva. Hogy megakadályozzuk a helytelen felszerelést kettõs biztonsági rendszert építettek be a PLUS rendszerbe. A piros jelzések figyelmeztetik Önt ha a felszerelés nem volna helyes.
Csúsztassa a gyermekülést a síneken amíg egy határozott kattanást nem hall. Helyezze az ülést a kívánt pozícióba és fordítsa el a gombot véghelyzetig. Az ülés levételéhez a folyamat fordított - fordítsa a gombot ellentétes irányba és oldja ki a biztonsági rögzítõt.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a PLUS Smiley gyermekülések csak a Hamax PLUS csomagtartókkal kompatibilisek.
Fõbb jellemzõi:
- Terhelhetõség: 9 hónapos kortól 22 kg-ig
- Biztonsági rögzítõ a szíj kapcsolódó elemén ami megakadályozza, hogy a gyermek kioldja azt
- Egykezes rögzítésû övrendszer
- A gyermekülés felsõ része hátra húzható ezáltal helyet biztosít a sisaknak és megakadályozza, hogy a gyermek feje elõre nyomódjon
- Ha a gyermeken kívül egyéb más dolgot is szállítani akar, lehetõség van a Hamax PLUS kosárral történõ kombinációra
- A gyerekülés helytelen felszerelését megakadályozza a megkettõzött biztonsági rendszer. Vörös jelzés hívja fel a figyelmet a helytelen felszerelésre
Szín: középszürke / fekete kárpittal
Anyag: A szék héjszerkezete: polypropilén, a szerkezeti (terhelésviselõ) részek üvegszállal erõsített polyamid


A kép illusztráció!Üzembe helyezés nélkül adjuk át a kerékpárokat, részben összeszerelve.

A biztonságos használat és a garancia érvényessége érdekében szükséges elvinni egy szabadon választott kerékpárszervizbe.

 • Helyzete
  Hátra
  Rögzítés
  Nyeregvázcsőre
  Dönthető
  Nem
  Gyártó
  Hamax
  Szín
  Szürke
  Cikkszám
  CHC127