Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

OK Baby 10+ gyerekülés
OK Baby 10+ gyerekülés
30 990 Ft

OK Baby 10+ gyerekülés

Illusztráció
A kép illusztráció!
Szín
30 990 Ft

A gyermekülés 15°-ban dönthető az egyensúly veszélyeztetése nélkül: a kerékpár minden helyzetben stabil marad a szabadalmaztatott ABS (Automatic Baby Center System) rendszernek köszönhetően, mert a gyermekülés minden pozícióban megtartja a súlypontját, így manőverezés közben is biztonságosan kerékpározhatunk.

Az ülés alatti praktikus kar segítségével a kerékpáros könnyedén hátradöntheti a háttámlát menet közben is. A gyermek feje alvás közben is kényelmesen pihenhet.

A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 8 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé, így bármilyen kerékpárhoz megtaláljuk a megfelelő helyzetet, valamint elnyeli az út egyenletlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma, zárható adapter.


Max. 22 kg-ig.
Vázcső átmérő: 28-40mm, pedelecekre is felszerelhető!

Az ár tartalmazza a vázra szerelhető tartókonzolt és adaptert is!

A termékhez kapcsolódó magyar nyelvű használati online letölthető!

OK Baby 10+ használati útmutató.pdf

 

 

Várható kiszállítás
2024.06.18
Adatok
Szín:
Fekete
Helyzete:
Hátra
Rögzítés:
Nyeregvázcsőre
Gyártó:
OK Baby
Dönthető:
Igen
Címke:
Kerékpár gyerekülés
Cikkszám:
38298
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek