Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/720-8520

Női Cruiser kerékpárok

Női Cruiser kerékpár

 

Ráérős, kényelmes kerékpározáshoz ideális társ a hölgyek számára egy női crusier kerékpár.

A női cruiser különleges formatervezésű városi kerékpár. Ezek a biciklik elsősorban aszfaltra lettek tervezve kormányuk és nyergük széles, gumijuk vastag, használatuk pedig rendkívül kényelmes. Mindezek ellenenére mégsem a komfort a legnagyobb pozitívumuk, hanem az a fantasztikus, igényes, stílusos formatervezés, amely minden egyes női cruiser kerékpár vonalain megmutatkozik. Ezek a biciklik megjelenésre össze sem téveszthetők más kerékpártípusokkal.

Ha egy filmben a női főhős stílusosan, hosszú ruhájában kerékpározik, azt egészen biztosan egy cruiseren teszi.

Ha tartós, megfizethető, stílusos női biciklit szeretne, válasszon bátran kínálatunkból.

A biciklik megjelenésükben méginkább egyénre szabhatók lehetnek örök klasszikus kosárral, letisztult sárvédővel felszerelve.  

Önnek melyik tetszik?


5termék 15
5termék 15

 

A romantikus, bohém stílus nem csak az öltözetben, de a kerékpárokban is megmutatkozhat. A női cruiser kerékpár vonalvezetése igazi retro hangulatot idéz. A nagy kerekek, a robosztusnak tűnő kerékpár váz a széles, kényelmes ülés igazán eredeti kerékpáros feelinget kölcsönöz. Ennek ellenére mégis rendkívül nőies darabok lehetnek ezek a biciklik. 
Tökéletes és gyakori kiegészítőjük például a kormányra szerelt stílusos kosár, mely nem csak praktikus a hétköznapi használat során, de fokozza a bicikli egyedi megjelenését. 

Vidám babakék, merész rózsaszín, visszafogott halvány kék, elegáns fehér... válasszon színben is személyiségéhez illő darabot és élvezze a kerékpározás minden pillanatát egy kényelmes, stílusos biciklin.

 

Ha nem találná meg számításait a cruiser bringák között, mindenképp tekintse meg női városi kerékpár kínálatunkat is!